Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Gevelreiniging Nijkerk laten verzorgen bij UBB Totaal gevelrenovatie
Nijkerk

Herstel uw gevel met professionele gevelreiniging in Nijkerk 

Zit uw gevel vol met hardnekkige aanslag en mist deze zijn oorspronkelijke uitstraling? Dan is het uit laten voeren van gevelreiniging door een professioneel gevelreinigingsbedrijf de ideale oplossing. Bij UBB zijn we gespecialiseerd in het herstellen en schoonmaken van vervuilde gevels voor zowel residentiële als commerciële gebouwen. Afhankelijk van het type gevel en de aard van de vervuiling bepalen we de meest effectieve methode om uw gevel te stralen. Dit kan variëren van torbo stralen tot hogedrukreiniging. Dit zijn beide milieuvriendelijke methoden die voldoen aan de strenge normen. Voor aanvullende informatie over onze methoden of om een afspraak te plannen, aarzel niet om contact op te nemen of onze website te bezoeken. 

De kracht van torbo stralen 

Een effectieve methode die we bij UBB toepassen voor gevelreiniging in Nijkerk is het torbo stralen. Dit is een proces waarbij we lucht, water en zand combineren om zelfs de meest hardnekkige vervuiling te verwijderen. Denk hierbij aan graffiti of zware aanslag. Torbo stralen biedt niet alleen uitstekende reinigingsresultaten, maar is ook milieuvriendelijk. Het veroorzaakt weinig stof waardoor u nauwelijks overlast ondervindt tijdens de behandeling. 

Efficiëntie van hogedrukreiniging 

Een van de technieken die we bij UBB toepassen voor grondige gevelreiniging in Nijkerk is hogedrukreiniging. Deze methode maakt gebruik van warm water dat onder hoge druk wordt uitgestoten om het vuil van uw gevel weg te spoelen. Als het vuil bijzonder hardnekkig is gebruiken we een milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar middel om het vuil los te weken. Hogedrukreiniging zorgt voor een grondige reiniging van uw gevel, waardoor deze er weer als nieuw uitziet. 

Een breed scala aan diensten  

Ons aanbod strekt verder dan enkel gevelonderhoud in Nijkerk. Onze uitgebreide diensten omvatten onder andere: 

  • Grondige inspectie: we onderzoeken de staat van uw gevel om de juiste behandeling te bepalen 
  • Impregneren: voor extra bescherming en duurzaamheid 
  • Schilderwerk: om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien 
  • Renovatie: bij verouderde of beschadigde gevels 
  • Graffiti verwijdering: we verwijderen ongewenste tekeningen en tags 

Herontdek de glans van uw gevel 

Een vervuilde gevel hoeft niet langer het gezicht van uw bedrijf of woning te zijn. Dankzij UBB's diensten voor gevel stralen en impregneren in Nijkerk, kunnen we de oorspronkelijke charme van uw gevel herstellen. Benieuwd naar de gevelreiniging kosten? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze gevelreinigers de aantrekkelijkheid van uw eigendom kunnen verhogen. 

Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Stel uw vraag

Gevelreiniging | Nijkerk

werkspot

Leer meester van jaar 2012

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex