Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Stralen

Stralen

Het is noodzakelijk om de staat van uw gevel goed te onderhouden. Niet alleen is dit belangrijk voor het aanzicht van uw woning of bedrijfspand, maar de gevel heeft ook een belangrijke dragende functie in de constructie. Daarbij is het van belang dat de gevel regelmatig gereinigd wordt. Wanneer het niet meer mogelijk is om dit zelf te doen kunt u de expertise van UBB Totaal Gevel Renovatie inschakelen. Door uw gevel te stralen ziet deze er weer uit als nieuw. UBB helpt u hier graag bij. Wij maken gebruik van de laatste technieken en gebruiken alleen maar afbreekbare (milieuvriendelijke) reinigingsmiddelen.

Torbo-vochtstraalsysteem

Torbo stralen is voor elke gevel een oplossing. Dit systeem vermengd straalmiddel met water in de ketel. Doordat er water aan het zand toegevoegd wordt, ontstaat er een zacht mengsel dat minder schadelijk is voor de gevel. Op deze manier kunnen wij gevels stralen zonder schade aan de voegen aan te brengen. Er bestaan verschillende soorten straalmaterialen, olivinezand wordt het meest gebruikt. Het soort materiaal dat gebruikt wordt is afhankelijk van de ondergrond en het type vervuiling. Met dit systeem komt er door het water weinig stof vrij.

Kan UBB elke gevel stralen?

Ja, wij kunnen elke gevel stralen. Na de behandeling is het verschil direct zichtbaar. Wanneer de gevel geheel opgedroogd is, is het resultaat het beste te zien. Het stralen van de gevel is een relatief eenvoudige, maar vooral betaalbare behandeling. Door gebruik te maken van moderne apparatuur en de nieuwste technieken, kunnen wij ervoor zorgen dat we de gevel niet beschadigen. Voor elke situatie gebruikt UBB de juiste aanpak. Wanneer wij de gevel komen stralen hoeft u niets voor te bereiden. Onze specialisten beschikken over de juiste gereedschappen en materialen.

Neem contact met ons op!

Wanneer u uw gevel laat stralen door UBB, bent u ervan verzekerd dat al het hardnekkige vuil verdwenen is van uw woning of bedrijfspand. Wilt u een afspraak maken voor gevel stralen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw gevel er weer uitziet als nieuw!

 

Voor stralen beton Na stralen betonVoor hout stralen Na hout stralen
Voor stralen betonNa stralen betonVoor hout stralenNa hout stralen
UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
werkspot

Leer meester van jaar 2012

Beste leermeester

Thor Helical

Erkend leerbedrijf

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex