Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Gevelreiniging

Gevelreiniging

Is uw gevel aan een opfrisbeurt toe en stoort u zich aan het aanzicht? Dan bent u bij UBB Totaal Gevel Renovatie aan het juiste adres. Wij kunnen uw gevel terugbrengen naar de originele staat. UBB reinigt gevels op verschillende manieren. Afhankelijk van de hoeveelheid vuil, aanslag en de staat van de gevel bepalen onze specialisten de juiste reinigingstechniek. Bij gevels die slechts licht bevuild zijn, maken wij gebruik van hogedrukreiniging. Voor gevels die ernstig vervuild zijn, gebruiken wij torbo stralen. Al onze reinigingstechnieken zijn milieuvriendelijk en volgens de vastgestelde regels en normen.

Hoe ontstaat vuil op uw gevel?

Vuil op uw gevel kan ontstaan door uitstoot van het verkeer en industrie. Wanneer uw gevel in goede staat is, beschermt deze tegen de verschillende weersomstandigheden. Vuil op uw gevel is gemakkelijk op te lossen door gevelreiniging. Is het niet meer mogelijk om het vuil zelf te verwijderen? UBB is dé aangewezen specialist op het gebied van gevelreiniging. Na de specialistische behandeling ziet uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit. Niet alleen het aanzicht van uw woning stijgt, maar ook de waarde van uw onroerend goed. Kleur en structuur komen na de behandeling gegarandeerd terug. Tijdens de behandeling kunt u het verschil al zien, maar als de gevel eenmaal opgedroogd is, is het resultaat verbluffend.

Is gevelreiniging schadelijk voor mijn woning of bedrijfspand?

Doordat UBB gebruik maakt van de nieuwste technieken en milieuvriendelijke reinigingsmaterialen, is het reinigen van uw gevel niet schadelijk. De inbreng van vocht wordt beperkt waar dat moet en gebruik van agressieve reinigingsmiddelen wordt vermeden. Onze werkzaamheden geven dan ook nauwelijks tot geen overlast voor uw buren en omwonenden. Tijdens de gevelreiniging inspecteren onze specialisten nauwkeurig de gevel. Daarbij kunnen zaken die in de nabije toekomst voor eventuele problemen kunnen zorgen, aan het licht komen en kunnen wij u daar desgewenst al tijdens het werk over informeren en adviseren waarmee reparaties met groter gevolg later kunnen worden voorkomen.

Gevelreiniging is een betaalbare optie om de waarde van uw huis te laten stijgen. Benieuwd naar wat UBB voor u en uw woning of bedrijfspand kan betekenen? Neem contact met ons op, om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
werkspot

Leer meester van jaar 2012

Beste leermeester

Thor Helical

Erkend leerbedrijf

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex