Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Tekst

Scheurherstel

UBB Totaal Gevel Renovatie is dé specialist op het gebied van renoveren en restaureren van gevels. Werkzaamheden kunnen variëren van het herstellen van metselwerk tot het verwijderen van versleten voegwerk. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in scheurherstel. UBB blijft investeren in vernieuwingen en verbeteringen en is altijd op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen. Ons team bestaat uit specialisten die uw gevel terug kunnen brengen in de originele staat.  

Het herstellen van scheuren in de gevel

Verschillende factoren kunnen ervoor zorgen dat het metselwerk in uw gevel herstelt moet worden. De gevel is onderhevig aan belastingen en invloeden, dit kan leiden tot spanningen en scheuren. Per situatie bekijkt onze specialist wel passende methode geschikt is om de scheur te herstellen. UBB biedt u graag het juiste advies aan en samen stellen we een duidelijk herstelplan op. Na de scheurherstel bent u jarenlang verzekerd van een goede gevel. Het herstellen van scheuren in uw gevel heeft verschillende voordelen. Zo is er geen sprake van sloopwerk en de originele stenen kunnen gewoon blijven zitten. Als er stenen beschadigd zijn, dan kunnen deze worden gerepareerd in de juiste kleur. Dit zorgt ervoor dat het herstel van scheuren in uw gevel nauwelijks zichtbaar is. UBB maakt uw gevel weer als nieuw!

Hoe wordt een scheur in mijn gevel herstelt?

Wanneer er scheuren in uw gevel zijn ontstaan, is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Naast dat wij de scheuren in de gevel herstellen, zorgen wij er ook voor dat de druk in de gevel opnieuw verdeeld wordt. Het eerste wat u moet doen als u een scheur in uw gevel ziet is contact opnemen met UBB. Wij komen bij u langs en analyseren vervolgens de situatie en de oorzaak van de scheur. Samen bespreken we een scheurherstel-plan. Op de afgesproken datum komen onze specialisten de scheur herstellen. Wij zorgen voor de juiste apparatuur en materialen. Onze specialisten beschikken over kennis van de laatste technieken om uw gevel professioneel te herstellen.

Benieuwd wat UBB voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vindt u op onze website geen antwoord op uw vragen? Ook dan staan wij u graag te woord.

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
werkspot

Leer meester van jaar 2012

Beste leermeester

Thor Helical

Erkend leerbedrijf

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex