Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Voegwerk in Nijkerk voor jarenlang een gewenste uitstraling van uw gevel
Nijkerk

Voegwerk in Nijkerk voor jarenlang een gewenste uitstraling van uw gevel

Is uw gevel toe aan nieuw voegwerk in Nijkerk? Heeft u een bedrijf nodig dat gespecialiseerd is in gevelrenovatie en voegwerk in Nijkerk kan uitvoeren? UBB staat graag voor u klaar. UBB beschikt over een team die uw gevel er binnen enkele uren weer prachtig uit kan laten zien. Wij staan garant voor betrouwbaar en eerlijk vakwerk op het gebied van voegwerk in Nijkerk. Daarmee zorgen we ervoor dat de nieuwe uitstraling van uw gevel weer jarenlang meegaat. Iedere gevel vraagt een specifieke aanpak en behandelwijze omdat ze niet allemaal gelijk zijn. Wilt u ook nieuw voegwerk in Nijkerk laten plaatsen? Maak dan een afspraak. Door de jaren heen hebben wij voor vele klanten prachtige gevels mogen verzorgen. Wij zijn niet voor niets een begrip in de omgeving. Al jarenlang staan wij garant voor de perfecte invulling van voegwerk in Nijkerk.

Soorten voegwerken

Voordat wij voegwerk in Nijkerk verzorgen is het van belang na te denken over het type voegwerk. Het type voegwerk in Nijkerk dat wij gebruiken is namelijk sterk bepalend voor de uitstraling van uw pand. Wilt u uw woning een bepaalde uitstraling geven? Dan gaan we eerst de techniek bepalen. Hierbij kan gekozen worden uit:

  • Borstelvoeg
  • Schaduwvoeg
  • Snij-/knipvoeg
  • Gladde voeg
  • Daagvoeg

Vervolgens is de kleur en werkwijze van belang. Elk klein detail draagt bij aan de gewenste uitstraling. Door onze ervaring kunnen wij u garanderen van de beste methode.

Renovatie door UBB

Uw voegen kunnen te kampen krijgen met de gevolgen van weersomstandigheden en ouderdom. Hierdoor zullen er vocht en isolatieproblemen ontstaan. Dit ziet u terug in de geroeste metalen delen, het scheuren van beton en metselwerk. Door goed voegwerk in Nijkerk kunt u deze problemen voorkomen. Dit draagt namelijk bij aan de levensduur van de gevel.

Oud voegwerk

Voordat wij nieuw voegwerk in Nijkerk kunnen plaatsen moet het oude voegwerk worden verwijderd. Dit doen wij door middel van hakken of slijpen. Vervolgens wordt het gereinigd. Daarna wordt de soort voeg afgestemd op de hardheid van de steen en de gewenste kleur. Graag zetten we een proefstukje om de kleuren structuur te bepalen naar de wens van de klant.

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Stel uw vraag

Voegwerk | Nijkerk

werkspot

Leer meester van jaar 2012

Beste leermeester

Thor Helical

Erkend leerbedrijf

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex