Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Schilderwerk laten herstellen door UBB
Schilderwerk

Schilderwerk laten herstellen door UBB

Is het schilderwerk aan uw huis, garage of bedrijfspand nodig aan de beurt? Of is deze klus te groot voor u als handige doe-het-zelver? Is dat werk al eens door andere bezigheden in de knel gekomen? UBB neemt het schilderwerk graag van u over. Onze specialisten gaan minstens net zo zorgvuldig te werk als u dat zelf zou doen. Rekening houdend met al uw wensen bekijkt de schilder welke aanpak op elk deel van het schilderwerk van toepassing is. Is schilderwerk niet een heel belangrijk maar vaak achtergesteld onderdeel van het behoud van ramen, deuren en kozijnen? Die verdienen de aandacht van onze vakman. Niet in de laatste plaats is fraai schilderwerk aan de gevel de kroon op het werk na gevelreiniging, gevelrenovatie- of restauratie. Denk eens aan de combinatie van die werkzaamheden, UBB staat u op dat gebied graag met raad en daad terzijde.

Is schilderwerk nodig?

Wanneer is schilderwerk nodig? Dat hangt helemaal af van de ondergrond, temperatuurswisselingen waaraan schilderwerk bloot staat zoals beschut maar volop zon, de kleur van het verfwerk, de kwaliteit van de ondergrond, de oudere verflagen, hoe lang de nu zichtbare laag al “zit” enzovoort. Er is wel een vuistregel voor de levensduur van schilderwerk maar kan door allerlei invloeden enorm verschillen. Los daarvan is schilderwerk een onderhoudsgevoelig onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Het is niet alleen het lelijke afbladderen van oude verf wat schilderwerk noodzakelijk maakt. Hout kan zelfs zijn aangetast onder schilderwerk dat er van buiten nog goed uitziet. Alleen reinigen van het schilderwerk als onderdeel van bijvoorbeeld het ramen zemen volstaat op den duur niet, al werkt dat wel levensduur verlengend. Herkenning van aanstaande problemen is werk voor de vakman van UBB.

Schildwerk binnen en buiten??

Schilderwerk binnenshuis, buiten, op nieuw timmerwerk of staal? Alles valt binnen de ervaring die wij op het gebied van schilderwerk hebben. Dat geldt niet alleen voor het vakmanschap maar ook voor de benodigde materialen. Met aandacht voor het milieu gebruiken wij zoveel mogelijk de meest milieuvriendelijke producten die nodig zijn voor professioneel schilderwerk maar waar die toch moeten worden gebruikt zorgen wij voor zo spaarzaam mogelijk gebruik van oplos- en verdunningsmiddelen. Verspreiding van vrijgekomen schuurstof is nooit helemaal te voorkomen maar onze schilder weet dat in alle gevallen zoveel mogelijk te beperken en houdt daarmee de overlast van de voorbehandeling van het schilderwerk in de hand. In ons advies voorafgaand aan een eventuele offerte voor schilderwerk gaan wij bij voorkeur uit van gebruik van A-kwaliteit verf, vernis, beits enzovoort. Nooit eerder is het schilderwerk zo opgefrist als na aanpak van de schilder van UBB.

Samengevat is schilderwerk door UBB:

  • uitgevoerd vakwerk met oog voor detail
  • verricht met eersteklas materialen
  • duurzaam
  • mogelijk met ruime keus in kleuren en laksoorten
  • het aankijken meer dan waard

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Stel uw vraag

Schilderwerk

werkspot

Leer meester van jaar 2012

Beste leermeester

Thor Helical

Erkend leerbedrijf

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex