Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Impregneren van muren in Uddel voor optimale bescherming
Uddel

Impregneren van muren in Uddel voor optimale bescherming

Zoekt u een manier om uw gevel optimaal te beschermen tegen vocht en weersinvloeden? Maak dan een afspraak met UBB voor het impregneren van uw muren in Uddel . UBB is een gespecialiseerd voegbedrijf dat uw woning nog mooier kan maken met nieuwe voegen en/of renovatie. Wij hebben al jaren ervaring in het renoveren, restaureren, reinigen en impregneren van uw muren in Uddel. Graag nemen wij al uw gevelzorgen uit handen. Met revelrenovatie brengen wij uw gevel terug in originele staat. Veel muren en gevels krijgen namelijk te kampen met vervuiling en aantasting door weersomstandigheden. Bent u benieuw wat wij voor u kunnen betekenen? Meer informatie over het impregneren van uw muren in Uddel? Bekijk dan onze website. Hier schetsen wij een beeld over ons bedrijf. Ook kunt u vrijblijvend een prijsopgaven aanvragen.

Wat is impregneren?

Het impregneren van muren in Uddel is een specialisme van UBB. Impregneren van muren in Uddel is het aanbrengen van een beschermende laag op uw gevel. Deze speciale laag zorgt voor optimale bescherming tegen schadelijke stoffen zoals:

  • Vocht
  • Zure regen
  • Lucht
  • Roetvervuiling

Deze behandeling kan niet zomaar uitgevoerd worden. Eerst moeten we de gevel beoordelen om vervolgens te kunnen bepalen welk middel het beste gebruikt kan worden. Afhankelijk van de ondergrond, leeftijd, plek en kwaliteit kiezen we een passende methode.

Weersomstandigheden

Door het weer in Nederland heeft uw gevel veel te verduren. Vocht kan zorgen voor mosvorming en schimmels. Het is daarom van belang uw woning hiertegen te beschermen. Dit kan door het impregneren van uw muren in Uddel. Gemiddeld brengen we 0,5L tot 1,5L per m2 aan. Dit zorgt ervoor dat uw gevel waterdicht wordt maar wel damp doorlaat. UBB verzekerd u zo van een optimale isolatie werking.

Waarom UBB?

Als u kiest voor het impregneren van uw muren in Uddel door UBB bent u verzekerd van 5 tot 10 jaar garantie op vochtdoorslag van buitenaf bij onbeschadigd voeg- en metselwerk. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en beste materialen heeft u jarenlang plezier van top kwaliteit. U nooit meer storen aan een vieze gevel? Maak nu een afspraak met UBB, dé gevelspecialist.

Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Stel uw vraag

Impregneren van muren | Uddel

werkspot

Leer meester van jaar 2012

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex