Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Impregneren op een specialistische manier uitgevoerd
Impregneren van muren

Impregneren op een specialistische manier uitgevoerd

Heeft u weleens gelezen over- of gedacht aan impregneren? Een goed begin daarvan begint bij UBB. Het is namelijk een vrij specialistisch werk dat nogal eens wordt onderschat. Natuurlijk zijn er doe-het-zelf middelen te koop maar de kennis en ervaring zitten nooit bij het doe-het-zelfpakket in. Bovendien is een slecht resultaat door onjuiste behandeling zo goed als onomkeerbaar. Poriën in de stenen moeten open blijven voor behoud van de dampdoorlatendheid. Impregneren is dus een behandelmethode die voor een duurzaam resultaat op juiste wijze moet gebeuren. UBB heeft daar de juiste mensen en de materialen voor. Verschillende soorten ondergrond en de staat daarvan geven even zoveel manieren van aanpak voorafgaand aan het impregneren. Ideaal is deze behandeling in combinatie met gevelrenovatie, gevelrestauratie maar vooral onze andere specialiteit het gevelreinigen. Wat is er mooier dan de behandelde buitenmuren meteen langdurig te beschermen met een behandeling van impregneren.

Waar komt impregneren het beste tot zijn recht?

Waar komt impregneren het beste tot zijn recht? De meest voorkomende reden om muren te impregneren zijn vocht - of het nu doorslaand vocht is of optrekkend vocht, vuilwering - zowel organisch in de vorm van aangroei en schimmels of uitwerpselen als via luchtvervuiling door verkeer en industrie, en er is als resultaat impregneren de levensduur verlengende effect van impregneren. Herkent u de eerst zichtbaar nadelig effect van ingewaterde muren? Het ontstaan van vlekken in muren, vooral aan muren tegen het zuidwesten of bij overgangen tussen panden onderling. Daarnaast is de isolerende waarde van muren veel lager door de aanwezigheid van vocht. Daar wordt meteen het eerste voordeel van impregneren behaald, het milieu en nog belangrijker; uw portemonnee. Impregneren heeft dus zeker zin, ook uw muren zijn geschikt om door UBB te laten impregneren.

Impregneren verandert het aanzicht van uw woning

Verandert impregneren iets aan het aangezicht van uw woning? Alleen in positieve zin. Impregneren verhoogt de duurzaamheid, beschermt, houdt schoon en droog en isoleert door het buitenhouden van vocht op de koop toe. Dat resulteert in elk geval op termijn in een zichtbaar positief aanzien van de behandelde muren. Het grote voordeel van de isolerende werking en het tegengaan van de muffe geur afkomstig van vocht is niet zichtbaar, maar wel merkbaar een belangrijk voordeel. Zichtbaar is vooral het blijvend frisse aangezicht van behandelde muren. Impregneren is een moderne behandelmethode die zijn nut al meer dan eens bewezen heeft. Graag delen wij onze ervaringen over het impregneren met u en dienen u graag met advies over de mogelijkheden, onze behandelmethoden, de garantie die wij op het impregneren geven, de middelen en de kosten. Op vrijblijvende adviesaanvraag gaan wij graag in.

De voordelen van impregneren van muren op een rij:

  • waterafstotend
  • daardoor isolerend
  • vuilwerend
  • geen optrekkend- of doorslaand vocht meer
  • tegengaan van schimmel of muffe geur binnenshuis

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Stel uw vraag

Impregneren van muren

werkspot

Leer meester van jaar 2012

Beste leermeester

Thor Helical

Erkend leerbedrijf

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex