Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Hakken boren en zagen in Bilthoven voor optimale renovatie
Bilthoven

Hakken boren en zagen in Bilthoven voor optimale renovatie

Is uw gevel geen mooi visitekaartje meer van uw woning? Is deze hard aan een opknapbeurt toe? Met jarenlange ervaring bent u bij UBB aan het juiste adres voor gevelrenovatie. Alle voorkomende werkzaamheden, zoals hakken, boren en zagen in Bilthoven, worden door ons uitgevoerd met professionele materialen en vakmensen. Hierbij staat het milieu en uw wens centraal. Bij ons draait het niet alleen om het hakken, boren en zagen in Bilthoven maar om het geheel. Voordat wij gevelrenovatie uitvoeren nodigen wij u graag uit voor een oriënterend gesprek. Hierin bespreken we uw gevelwensen en voorzien u van deskundig advies. In een offerte vermelden we duidelijke afspraken zodat u nooit voor onaangename verassingen komt te staan. Indien wenselijk zullen we voor het hakken, boren en zagen in Bilthoven eerst een proefstuk plaatsen. Zo kunt u zelf beoordelen of dit naar wens is.

Werkwijze van Hakken Boren en Zagen

Na het kennismakingsgesprek kunnen we starten met het hakken, boren en zagen in Bilthoven van uw gevel. Tijdens het hakken, boren en zagen in Bilthoven wordt de oude voeg tussen de ste

nen verwijdert. Dit kunnen wij doen met behulp van verschillende methodes. De eerste methode is het hakken doormiddel van luchtgereedschap en het uitslijpen van de voeg. Afhankelijk van de stenen en het voegsel in de gevel van uw pand wordt er een passende methode gekozen. Vervolgens gaan we hakken, boren en zagen in Bilthoven op een stofvrije manier. Door gebruik van afzuigingsapparaat is de methode milieuvriendelijk.

Reinigen

Na het hakken, boren en zagen in Bilthoven gaan we beginnen met het reinigen van de gevel. Hierdoor:

  • Zal groene aanslag verdwijnen
  • Knapt uw gevel op
  • Wordt de gevel schoon
  • Zorgen we voor optimale aanhechting

Na het reinigen kunnen we kiezen voor het impregneren van de gevel zodat u nog langer kunt genieten van het resultaat.

Service

Naast hakken, boren en zagen in Bilthoven hebben wij goede referenties voor het uitvoeren van professionele afwerking. Wij bieden goede service door u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Van advisering tot het hakken, boren en zagen in Bilthoven, UBB is u graag van dienst.

Afspraak maken met UBB Totaal Gevelrenovatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u meer informatie over hakken, boren en zagen in Bilthoven? Maak een afspraak.

Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Stel uw vraag

Hakken boren en zagen | Bilthoven

werkspot

Leer meester van jaar 2012

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex