Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Hakken Boren en Zagen
Hakken boren en zagen

Hakken boren en zagen

Denkt u bij hakken, boren en zagen meteen aan slopen? Wij bij UBB zeker niet! Bij ons is hakken, boren en zagen bepaald geen synoniem voor slopen. Integendeel, dit is een onderdeel van werkzaamheden die tot een mooi eindresultaat leidt. Hakken, boren en zagen is aan het het begin van bijvoorbeeld een renovatie- of restauratie een secuur werk waar feitelijk elke volgende stap in het bouwproces op volgt. Gaat er in het begin iets niet goed dan komt die fout er halverwege heus wel uit. Daarmee is het belang duidelijk dat hakken, boren en zagen berekend en met beleid moet gebeuren. Als een onderdeel van een oudere constructie ruwweg is verwijderd, is een nieuw constructief verband niet zomaar terug te vinden, zeker bij een monumentaal bouwwerk. Dat geldt voor houtwerk, metselwerk, beton en vooral voor funderingen. In dat opzicht is hakken, boren en zagen een vak apart met aandacht voor de reden waarom het nodig is.

Hakken, boren en zagen bij uw project

Is hakken, boren en zagen bij elk project nodig? Niet noodzakelijkerwijs in die volgorde en bijna nooit tegelijkertijd. Renovatie en restauratie houdt in sommige gevallen in dat aangetaste, verzwakte of resten van een bouwwerk moeten worden verwijderd ter voorbewerking van het latere herstelwerk. Jammer genoeg maar onvermijdelijk komt dan het specialisme hakken, boren en zagen aan de orde. Bijna altijd gaat het om delen van een steenconstructie die vaak voor de stevigheid van een bouwwerk opnieuw moeten worden opgebouwd maar soms ook voor werk dat het aangezicht van een stuk muur, een stuk van het interieur of een deel van een gebouw betreft. Bij nieuw- of verbouw van woningen en bedrijfspanden komen hakken, boren en zagen op een andere manier aan de orde. Denk aan het verleggen van leidingen, verwarming, rioolbuizen enzovoort.

Wanneer hakken, boren en zagen?

Kan hakken, zagen en boren zomaar? UBB is zich als geen ander bewust van de risico's en onherstelbare schade die deze werkzaamheden met zich meebrengen. UBB heeft voor elk karwei op het gebied van hakken boren en zagen de kennis, ervaring en de juiste gereedschappen in huis, waaronder diamantzagen. Wij kunnen daarom oud- en nieuw bouwwerk aan, zachte- en harde steensoorten, gewapend beton en werken boven- en onder het maaiveld. UBB verliest bij hakken, boren en zagen de veiligheid voor de leefomgeving en het milieu niet uit het oog. Hebt u plannen voor renovatie, restauratie of aan hakken, boren en zagen verwant werk? Wij helpen u graag met de voorbereidingen en uitvoering van de klus van A tot Z.

Hakken, zagen en boren door UBB?

  • advies over de noodzaak en omvang
  • de basis voor verdere bouw
  • snel en schoon
  • met ervaren mensen en de juiste gereedschappen
  • oog voor detail en het milieu

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Stel uw vraag

Hakken boren en zagen

werkspot

Leer meester van jaar 2012

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex