Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Gevelrestauratie met de juiste mensen, technieken en materialen?
Gevelrestauratie

Gevelrestauratie met de juiste mensen, technieken en materialen

Heeft de tand des tijds een gehele of gedeeltelijke gevelrestauratie noodzakelijk gemaakt? Verval van welke soort dan ook is, ook met op tijd uitgevoerd onderhoud, onvermijdelijk. De tijd doet geholpen door verzakkingen en allerlei ongedierte nu eenmaal zijn werk. UBB heeft hier de juiste mensen, technieken en materialen voor. Elk restauratieproject vraagt om een een eigen aanpak waarbij rekening gehouden moet worden met allerlei zaken zoals de oorspronkelijke structuur, toegepaste materialen en het gebruikte ambacht. Ook de kleur van de façade, vorm maar vooral de vroeger bedoelde functie moet behouden blijven. UBB weet hoe je dat aanpakt. Ongeacht welke staat, oude reparaties of aantasting door onverschillig welke andere invloeden, UBB kent de juiste aanpak.

Gevelrestauratie voor een mooie uitstraling

Kunnen aan de uitstraling van uw monumentale pand bij een gevelrestauratie concessies worden gedaan? Nee! En juist dat evenaart UBB bij dit specialistisch soort werk als geen ander. Opwaardering van uw kostbaar onroerend goed resulteert met ons vakmanschap op het gebied van gevelrestauratie altijd in een blijvende verbetering van het pand. Voor aanvang van het werk inventariseren wij de toestand van de bestaande toestand van de gevel waaronder ook de ondersteunende- of achterliggende constructie, en bespreken de wenselijke- en zonodig noodzakelijke acties die bij de gevelrestauratie komen kijken. Of het nu gaat om monumentale panden met het karakter van de tijdgeest van weleer als de wat modernere stijlen, UBB heeft voor elke vraag op het gebied van gevelrestauratie het antwoord.

Toegevoegde waarde gevelrestauratie

Welke toegevoegde waarde heeft gevelrestauratie voor een pand? Een zo goed als onbetaalbare. Behoud van een authentieke uitstraling van een gebouw en zeker die van een gevel is zeer belangrijk, iets dat UBB zich als geen ander bewust is. Na de eerste inspectie van de situatie, gevolgd door het plan van aanpak en de werkelijke uitvoering van de gevelrestauratie ziet de gevel er weer uit zoals het vanaf de nieuwbouw bedoeld is ongeachte de uitstraling, bijvoorbeeld particulier, met uitstraling van detailhandel of winkel tot aan industrieel. Ons vakwerk op het gebied van gevelrestauratie staat gelijk aan uw visitekaartje in de vorm van het onderkomen achter de gevel. Het antwoord op de vraag welke toegevoegde waarde een gevelrestauratie voor uw pand heeft is even logisch als vanzelfsprekend, namelijk; groot, groter en zelfs grootst, vraag het UBB.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een gevelrestauratie door UBB?

  • verdere aantasting of verval wordt gestopt
  • de oorsprong van de gevel komt weer geheel tot zijn recht
  • de historische waarde is na het karwei gegarandeerd
  • aanbouwdelen, fraai schilderwerk en bijvoorbeeld goten komen weer geheel tot hun recht
  • gevelrestauratie maakt oud aanzien weer jong en nieuw

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Stel uw vraag

Gevelrestauratie

werkspot

Leer meester van jaar 2012

Beste leermeester

Thor Helical

Erkend leerbedrijf

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex