Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Gevelreiniging Hollandsche Rading laten verzorgen bij UBB Totaal gevelrenovatie
Hollandsche Rading

Gevelreiniging in Hollandsche Rading voor een prachtig aanzicht

Stoort u zich dagelijks aan uw vervuilde gevel? Wilt u graag uw gevel weer in originele staat laten brengen? Maak dan een afspraak voor gevelreiniging in Hollandsche Rading met UBB. UBB is namelijk gespecialiseerd in het renoveren en reinigen van gevels van zowel bedrijfspanden als woningen. Als gevelspecialist weten wij als geen ander welke techniek er in moet worden gezet om gevelreiniging in Hollandsche Rading tot het gewenste resultaat te brengen. Welke techniek het beste is hangt af van de soort gevel en de aard van de vervuiling en de hoeveelheid aanslag. Zo kunnen we kiezen uit torbo stralen en hogedrukreiniging. Beide technieken voor gevelreiniging in Hollandsche Rading zijn milieuvriendelijk en volgens de vastgestelde regels en normen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Meer weten over gevelreiniging in Hollandsche Rading en de technieken? Lees dan onze website of neem contact met ons op.

Torbo stralen

De eerste techniek waar wij gebruik van maken tijdens gevelreiniging in Hollandsche Rading is het torbo stralen. Met het torbo-vochtstraalsysteem wordt er lucht, water en zand gebruikt om te reinigen. Met een harde druk wordt er water tegen de wand aan gespoten. Zo kan zelfs de meest zware vervuiling zoals graffiti worden verwijderd. Bij deze milieu vriendelijke manier van schoonmaken komt er weinig stof vrij. U zult er dus weinig overlast van hebben.

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging is een manier voor gevelreiniging in Hollandsche Rading waarbij de gevel wordt gereinigd met warm water. Door middel van een hoge druk worden alle vuile dingen eraf gespoeld. Bereikt dit niet het gewenste resultaat? Dan gebruiken we een milieuvriendelijk afbreekbaar product om het vuil los te weken. Zelfs hardnekkig vuil wordt verwijderd met gevelreiniging in Hollandsche Rading verzorgd door UBB.

Diensten

Naast gevelreiniging in Hollandsche Rading kunt u UBB inschakelen voor:

  • Inspectie
  • Impregneren
  • Schilderen
  • Renovatie
  • Graffiti verwijdering

Een vervuilde gevel is geen goed visitekaartje. Gevelreiniging in Hollandsche Rading zorgt ervoor dat uw pand in optimale conditie blijft.

Vervuilen

De materialen van uw gevel hebben de eigenschap dat ze door weersinvloeden gaan vervuilen. Hierdoor heeft uw woning of bedrijfspand niet meer het aanzicht dat het voorheen had. UBB biedt een uitkomst met gevelreiniging in Hollandsche Rading.

Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Stel uw vraag

Gevelreiniging | Hollandsche Rading

werkspot

Leer meester van jaar 2012

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex