Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Stralen met speciale technieken en middelen
Gevel stralen

Gevel stralen door UBB Totaalgevelrenovatie

Het herstellen van de uitstraling van uw pand is cruciaal voor het behoud van zowel de waarde als de levensduur. Bij UBB Totaalgevelrenovatie zetten we geavanceerde methoden in om dit te bereiken, waaronder gevel stralen. Deze techniek wordt halverwege het renovatieproces ingezet om alle vormen van aantasting effectief te behandelen. Door het verwijderen van jarenlange accumulatie van vuil en aanslag, verbeteren we niet alleen de conditie maar ook het uiterlijk van uw gebouw aanzienlijk. 

Hoe gaan wij te werk bij gevel stralen? 

 1. Inspectie: Een grondige evaluatie van de gevel om de juiste straaltechniek vast te stellen. 
 2. Voorbereiding: Afdekken van ramen, deuren en kwetsbare gebieden om ze te beschermen tegen het straalmateriaal. 
 3. Stralen: Toepassen van specifiek gekozen straalmiddelen, afgestemd op de vervuilingsgraad en het type gevel. 
 4. Reinigen: Zorgvuldig verwijderen van alle resten van straalmiddelen na de behandeling. 
 5. Controle: Uitvoeren van een finale controle om de kwaliteit en het resultaat van de straalwerkzaamheden te waarborgen. 

Wat zijn de voordelen van gevel stralen? 

 • Grondige reiniging: Het stralen van de gevel verwijdert effectief alle vormen van vuil, graffiti en biologische aanslag die zich over de jaren hebben opgebouwd. 
 • Veilig voor materialen: Onze technieken zijn geschikt voor verschillende soorten gevelmaterialen, van baksteen tot natuursteen, zonder het risico op schade. 
 • Milieuvriendelijk: We gebruiken alleen straalmiddelen die veilig zijn voor het milieu, wat zorgt voor een verantwoorde reiniging. 
 • Visuele verbetering: Deze methode herstelt niet alleen de oorspronkelijke kleur en textuur van de gevel maar verhoogt ook de algehele esthetiek van het gebouw. 
 • Waardeverhoging: Een schone en goed onderhouden gevel verhoogt de aantrekkelijkheid en potentieel de marktwaarde van uw pand. 

Wanneer gevel stralen noodzakelijk is: 

 • Bij verouderde gevels: Vooral effectief voor gebouwen waarvan de gevels door de tijd en elementen zijn aangetast. 
 • Na schade door milieu-invloeden: Ideaal voor gevels die lijden onder vervuiling en harde milieuomstandigheden zoals zure regen. 
 • Na incidenten: Essentieel na schade door graffiti of andere vormen van vandalisme die de gevel ontsieren. 
 • Voor renovatieprojecten: Gevel stralen is een uitstekende voorbereiding voor verdere renovatiewerkzaamheden, zoals schilderen of het aanbrengen van een nieuwe afwerklaag. 
 • Conservatie van historische panden: Het is van cruciaal belang voor het behoud van het authentieke karakter van historische structuren. 

Neem direct contact op voor uw klus 

Overweegt u uw pand om het uiterlijk en de conditie ervan te verbeteren? Neem dan contact op met UBB Totaalgevelrenovatie voor een deskundige beoordeling en een vrijblijvende offerte. Ons team van gespecialiseerde professionals staat klaar om uw gevel te transformeren en uw pand naar een hoger niveau te tillen. Met onze geavanceerde technieken en een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid zorgen wij ervoor dat uw investering zich vertaalt in langdurige schoonheid en waarde. Bezoek onze website of bel ons direct om te bespreken hoe onze gevel stralen diensten u kunnen helpen uw vastgoed te optimaliseren. 

Maak a.u.b. uw keuze

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Stel uw vraag

Gevel stralen

werkspot

Leer meester van jaar 2012

Beste leermeester

Thor Helical

Erkend leerbedrijf

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex