Slideshow Tekst

Uw gevel is onze zorg!

Bel mij terug Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie
Stralen met speciale technieken en middelen
Gevel stralen

Uw gevel stralen wij met speciale technieken en middelen

Een vervuilde gevel stralen? Werkt reinigen door ouderwets boenen niet meer? Ontsierende verontreiniging van uw gevel of andere buitenmuren maken stralen soms de enige oplossing die voorhanden is. De maatregelen op verontreinigende invloeden van verkeer en industrie zijn gelukkig de laatste jaren merkbaar. De in de laatste eeuw zwart geworden gevels zijn in de laatste 25/30 jaar door gunstiger wordende invloeden plaatselijk steeds lichter van kleur geworden maar nu worden plekken met kleurverschil op gevels en muren zichtbaar. Let daar bij gelegenheid maar eens op. Ook de toenemende rage van graffiti neemt tot het hinderlijke toe. Vooral dit laatste is zonder professionele hulp niet meer te lijf te gaan.

UBB kan u helpen, met verschillende technieken en verschillende reinigingsmiddelen, allemaal afbreekbaar en dus milieuvriendelijk.

Toepasbaarheid van gevel stralen

Is gevel stralen overal op van toepassing? Ja, het verschil in voor- en na de behandeling is zelfs meteen zichtbaar. Als de gevel of de behandelde muur is opgedroogd helemaal. U zou bijna vergeten zijn hoe uw woning er na de nieuwbouw heeft uitgezien. Als er iets verfrissend en vernieuwend is, is stralen dat wel. Met een relatief eenvoudige maar vooral betaalbare behandeling maken wij wat vies is weer schoon en wat een oud aanzien heeft weer nieuw. Zonder dat iets van het eigenlijke aangezicht of constructieve eigenschap verloren gaat natuurlijk. Dat gaat op voor alle moderne en gebruikelijk bouwmaterialen maar ook historische bouwwerken. UBB heeft voor elke constructie en/of steensoort een specifieke aanpak. Vanzelfsprekend zal een beklad betonnen bouwwerk anders moet worden gereinigd dan een historisch kalkzand stenen gebouw. UBB heeft de expertise op het gebied van stralen van elk huis, in huis.

Voorbereiding op gevel stralen

Welke voorbereiding is nodig voor gevel stralen? Voor u geen enkele. UBB heeft alle gereedschappen materialen en mensen paraat. Wijst u ons slechts de gewenste locatie waarna wij u daarna met advies, een prijsopgave en gegarandeerd resultaat ten dienst staan. Wij nemen uw zorg over en zorgen vervolgens voor de juiste materialen, methoden van stralen, aan- en afvoer en als de klus geklaard is voor een geruisloos vertrek van de specialist. Wat rest is het fraaie eindresultaat waarvan u vrijwel zeker achteraf zult denken dat u in samenwerking met UBB zichzelf het grote plezier van een schoon huis het veel eerder had kunnen doen. Fijn te weten dat het schone uiterlijk van uw woning of bedrijfspand veel langer blijft dan de noodzaak om het werk van gevel stralen door UBB te laten doen. Daarom is het antwoord op de vraag: gevel stralen? UBB!

De voordelen van stralen door UBB:

  • kennis en ervaring voor elke soort of aard verontreiniging
  • stralen van onverschillig welke ondergrond
  • behalve de grafitti-onverlaten, langdurig resultaat
  • onvergelijkbaar schoon versus beperkte investering
  • is nooit te laat, mits uitgevoerd met “UBB gevoel”

Door middel van gevel stralen bent u ervan verzekerd dat al het hardnekkige vuil verdwijnt van het pand. Wilt u een afspraak maken voor gevel stralen? Neem dan contact met ons op. Wij brengen uw gevel graag weer terug in een goede conditie!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Stel uw vraag

Gevel stralen

werkspot

Leer meester van jaar 2012

Beste leermeester

Thor Helical

Erkend leerbedrijf

UBB Totaal Gevelrenovatie logo
UBB Totaal Gevelrenovatie

Copyright © UBB Totaal Gevelrenovatie 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex